Innovative lancerer nyt produktnavn og hjemmeside

Innovative ændrer navnet på deres populære alarmbehandlingsplatform, interVIEW, til Innovative Security Manager™. I samme forbindelse lancerer Innovative deres nye hjemmeside.

 

Nyt navn - nye muligheder

Det nye navn, Innovative Security Manager™, giver et bedre billede af Innovatives løsning og formidler tydeligt sin værdi som en fuldt integreret platform at håndtere alarmer og opgaver.

"Den løbende tilgang af de mange nye og avancerede funktioner og udvidelser i vores platform gennem årene har skabt en omfattende og fleksibel løsning, der udover at kunne modtage alarmer nu også fungerer som en fuldt integreret digital platform til styring af mange forskellige former for sikkerhedsaktiviteter,” siger adm. dir. Jens Middelbo Outzen. ”Det åbner nye anvendelsesmuligheder – både for vores eksisterende kunder og for nye kunder med høje krav til overblik og kontrol over sikkerhedssituationen. Det er på den baggrund, at vi har besluttet at ændre produktnavnet for tydeligt at kommunikere de mange nye muligheder i vores platform".

 

En unik mulighed for at sætte endnu mere fokus på udvikling

Innovatives kunder og partnere vil fortsat kunne nyde den samme produktkvalitet.

"De nye funktioner og muligheder i Innovative Security Manager™ har givet os adgang til nye markeder, hvilket allerede har ført til en betydelig vækst hos Innovative. Denne vækst giver os mulighed for at fokusere endnu mere på at udvikle og forbedre vores løsninger. Løsninger som vil gavne såvel nuværende som fremtidige kunder", siger Jens Middelbo Outzen.

 

Ny hjemmeside

Innovative lancerer samtidig en ny hjemmeside (www.innovative.dk), som giver et overblik over Innovative Security Managers™ mange anvendelsesmuligheder indenfor bl.a. lufthavne, universiteter, private kontrolcentraler, alarmcentraler, offentlige vagtcentraler og beredskaber.

< Tilbage